Australian Labradoodle Charlie en haar baasje Sylvia

"Een doodle in huis krijgen was voor ons een feestje. Waar ik me op verkeek was de vachtverzorging. Totdat ik Bernice via via op social media tegenkwam. Haar manier van vertellen/uitleg trok mijn aandacht en zo kwam zij naar ons huis voor een Workshop. Haar uitleg en samen mijn hond Charlie kammen/borstelen en kippen resulteerde in mooi resultaat. Nu een jaar later en een aantal behandelingen verder heb ik het borstelen/knippen onder controle dankzij de tools die ik van Bernice heb meegekregen. Dus zeker een aanrader om deze Workshop te volgen om meer inzicht te krijgen in het onderhoud van je wollige doodle en daarmee te voorkomen dat je een kort geschoren schaapje in huis rond hebt lopen."
 

Australian Labradoodle Pip en haar baasje Marloes

"Ik heb met veel plezier de dag Workshop vachtverzorging en knippen met Pip gevolgd. Wat een enthousiasme, geduld en kennis heb je! Zo veel informatie dat ik erg blij ben met het naslagwerk en met het filmpje op Instagram hoe je het koppie in model knipt."

Goldendoodle Noodle
en zijn baasje Robin

"Vanaf dag 1 dat ik Bernice heb ontmoet is ze heel erg betrokken bij het welzijn van de vacht van onze hond Noodle. Hij heeft een erg moeilijke vacht waar ik wel wat advies bij kon gebruiken. Ik pakte het helemaal verkeerd aan, Noodle zijn vacht was erg dof en stug. Bernice nam alle tijd om met mij mee te kijken, tips te geven die ik kon gebruiken bij de vachtverzorging. Door haar hulp heb ik nu een hele zachte hond en gaat de vachtverzorging veel beter! Hij is een keer bij Bernice geweest voor een knipbeurt, en wat zag hij er prachtig uit! Met alle liefde, passie en kennis gaat zij te werk. Ik zou deze lieverd echt aanraden!"